Pakkeriet

PAKKERIET

Vi arbejder både økologisk og konventionelt

Pakkeriet

Pakkeriet, som det er idag, blev etableret i foråret 2016 sammen med partneren Dalby Mølle, der sidenhen er blevet købt ud.

Funkisfood ejer i dag Pakkeriet 100%.


Pakkeriet kan blande og pakke tørvarer. Primære produkter er Mysli, hvor der produceres både konventionelle og økologiske varianter, primært som Private Label til special og dagligvarehandlen i Nordeuropa.


Der udføres også pakkeopgaver som underleverandør til andre brands i forskellige brancher.


Pakkeriet råder over 3000 m2 i Fødevarepark Skjern Enge.FØDEVAREPARK - "Skjern Enge"

En kulinarisk rugekasse

Denne fødevarepark er højt beliggende i hjertet af det vestjyske landbrugsland, med produktionen af råvarer lige uden for døren.


Fødevareparken er ejet af tre vestjyske fødevarevirksomheder,

Økogårdene Skjern Enge, Funkisfood og Westergaards Hotel, der overtog nøglerne til de 10.000 m2 den 1. januar 2016


Visionerne med Fødevareparken er, at den udvikles til at være en fælles afsætnings- og udviklingsplatform for fødevareerhvervet. Det betyder, at stedet bl.a. skal være platform for et attraktivt iværksættermiljø, en kulinarisk rugekasse, hvor fødevare-ideér kan testes, afprøves og udvikles i mindre skala.


Stedet rummer også produktionsfaciliteter til større fødevarevirksomheder, der gør det nemt at skalere produktionen op, når det blive nødvendigt.


Fødevareparken skal også være omdrejningspunktet for et attraktivt og samarbejdende netværk. Fælles afsætningskanal til det professionelle marked, logistik og distribution er nogle af de opgaver, der bliver arbejdet på at etablere.


Lad drømmene vokse...